Sprekers

Walter Zwaard

Walter Zwaard

Walter is adviseur op het gebied van ongevalpreventie, gevaarlijke stoffen, arbeidsomstandigheden en risicomanagement. Hij is docent aan diverse post hbo- en postdoctorale opleidingen voor veiligheidskundigen, risico-managers en arbodeskundigen. Hij publiceert regelmatig en schreef een groot aantal artikelen, boeken en columns over veiligheid en risicomanagement. Zo is hij auteur van Van Risico-inventarisatie naar Cultuurverandering en: De Risicoprofessional komt eraan.

 
Ed van Luijpen

Ed van Luijpen

Ed is gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige met een brede achtergrond en ervaring als in- en extern veiligheidskundige. Als adviseur (arbeids-)veiligheid & Gezondheid was hij actief in een breed scala aan bedrijven. Verder was hij manager veiligheid bij het grootste attractiepark van Nederland. Ed is actief in het adviseren, detacheren, onderzoeken en trainen. Dit alles vanuit zijn eigen adviesbureau Effect Veiligheid BV. Zijn brede interne en externe ervaring maakt dat hij al meerdere jaren een door cursisten hoog gewaardeerde docent bij Vakmedianet is.

 
Roel Meuldijk

Roel Meuldijk

Roel is Hoger Veiligheidskundige met passie voor techniek en veiligheid. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring als HSE manager bij een groot wereldwijd bedrijf actief in bouwmaterialen. Het internationale karakter van deze functie bracht Roel in veel verschillende bedrijven over de wereld met veelal een eigen veiligheidsbeleving. Hoe je daar als veiligheidskundige een passende rol bij vindt om veiligheid op de kaart te zetten en te houden is één van de grote uitdagingen die Roel graag met u deelt. Sinds 2016 is hij managing partner bij tri-plus.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.